۱۳۸۷ مرداد ۸, سه‌شنبه

مدینه النبی






تبریک عید مبعث

عید مبعث ورسالت خاتم الانبیاء را به همه شیعیان ودوستداران آن حضرت تبریک عرض مینمایم

27 رجب بعثت حضرت محمدصلی الله علیه وآله

بعثت حضرت محمد صلی الله علیه وآله
27رجب
مبعث مبارک پیامبر(ص) در سن 40سالگی وآغاز نزول قرآن بر پیامبر (ص) در این روز بوده است.
این روز یکی از اعیاد بزرگ است وروزی است که حضرت رسول (ص) به رسالت مبعوث گردیدوجبریل بر پیامبری آن حضرت نازل شد .غیر شیعه مبعث را
در 17یا 18 یا 24ماه رمضان وبعضی در12ربیع الاول
می دانند.
در این روز صلوات بر پیامبر (ص)واهل بیت آن حضرت ونیز زیارت آن حضرت وامیرالمومنین وارد شده است.
سالیان سال بود که از بعثت انبیاء می گذشت وهر قوم وقبیله ای با عقیده های مختلف خود زندگی می کردندودر حجاز ومکه ان روز بسیاری بت می پرستیدند:بت سنگی وفلزی وچوبی وگاهی از جنس خرما.دختران را زنده به گور می کردند.
اکثر قبایل در جنگ وخونریزی بودند.دنیا غرق در گمراهی وضلالت بود.تا اینکه چهل سال از ولادت با سعادت اشرف مخلوقات وسرور کاینات حضرت محمدبن عبدالله (ص)گذشت.خداوند آن حضرت را به پیامبری مبعوث فرمودوجبریل برآن حضرت نازل شدووحی های الهی را با آداب ومراسمی مخصوص به آن حضرت رسانید که در کتب روایی
با سندهای مختلف ذکر شده است .
طبق بعضی روایات هنگامی که حضرت از کوه حرا بر می گشتند انوار جلال وعظمت ایشان را فرا گرفته بودبحدی بود که هیچکس را یارای آن نبود که
به آن حضرت نظر کند .از کنار هردرخت وگیاه وسنگ که می گذشت در برابر آن حضرت خم می شدند وبه زبان فصیح می گفتند:"السلام علیک یا نبی الله
السلام علیک یا رسول الله".
هنگامی که آن حضرت وارد خانه حضرت خدیجه شدنداز شعاع انوار جمال آن حضرت خانه منور شد.
خدیجه عرض کرد :ای محمد این چه نور است که از شما مشاهده می کنم ؟آن حضرت فرمودند :این نور پیامبری است.سپس خطاب به خدیجه فرمودند:
بگو "لا اله الا الله محمد رسول الله ".خدیجه عرض کرد :سالهاست من پیامبری شما را می دانم سپس به وحدانیت خداوند متعال ورسالت پیامبر (ص) شهادت داد .
در این هنگام آن حضرت فرمودند :"ای خدیجه احساس سرما می کنم .جامه ای بر من بپوشان."
حضرت جامه بر خود کشید و خوابید .از جانب حقتعالی ندا رسید :"یا ایها المدثر قم فانذر وربک فکبر ...":ای جامه به خود پیچیده بر خیز وبترسان مردم را از عذاب پروردگار خود وتکبیر بگو وپروردگارت را به بزرگی یاد کن ".آن حضرت برخاست وانگشت مبارک در گوش خود گذاشت وفرمود :"الله اکبر الله اکبر "پس صدای آن حضرت به همه موجودات رسید وهمه با او موافقت کردند .پیامبر سه سال پنهانی مردم را به خدای یکتا دعوت می فرمود وپس از سه
سال جبریل آمد وعرض کرد :خداوند متعال امر فرموده که دعوت خویش را آشکار فرمایی .سپس آن حضرت از کوه صفا بالا رفتند ومردم را انذار فرمودند ودعوت خود را علنی نمودند .
منبع :کتاب تقویم شیعه عبد الحسین نیشابوری
ص184-186به مناسبت مبعث مبارک نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله
امید است که مورد قبول حضرت ولی عصر (عج) قرار گیرد .


معرفی اجمالی امام موسی کاظم علیه السلام


بسم الله الرحمن الرحیم
معرفی اجمالی اما م موسی کاظم علیه السلام
نام او "موسی"لقبش"کاظم"مادرش بانویی با فضیلت بنام حمیده وپدرش پیشوای ششم حضرت صادق-علیه السلام –است.
او درسال 128هجری در سرزمین "ابواء"
(یکی از روستاهای اطراف مدینه )چشم به جهان گشود ودر سال 183(یا 186)به شهادت رسید.
خلفای معاصر حضرت
از سال 148که امام صادق-علیه السلام –به شهادت رسید دوران امامت حضرت کاظم آغاز گردید.آن حضرت در این دوران با خلفای یاد شده
در زیر معاصر بود:
1-منصور دوانیقی (136-158).
2-محمد معروف به مهدی (158-169).
3-هادی(169-170).
4-هارون(170-193).
کارنامه سیاه خلافت درعصر امام کاظم علیه السلام
1- کانون عیاشی وفساد
2-سختگیری فوق العاده نسبت به علویان
3-بزمهای ننگین
4-فاجعه خونین سرزمین فخ
5-نیرنگهای هارون وتظاهر او به دینداری
علی بن یقطین کارگزار امام در دربار هارون
1-مقام علمی علی بن یقطین
2-وزارت علی بن یقطین چتر حمایتی برای شیعیان
این بود معرفی اجمالی امام کاظم علیه السلام
امید است که همه ما از رهروان وپیروان واقعی آن
امام همام باشیم .وایشان که باب الحوایج الی الله است .در دنیا وآخرت دست همه مارا بگیرد.
منبع:کتاب سیره پیشوایان مهدی پیشوایی
ص 413-463به مناسبت شهادت امام موسی کاظم علیه السلام



۱۳۸۷ مرداد ۷, دوشنبه

عکس دیگری از جمکران


نام مهدی نام جمله انبیاست

چونکه صد آمد نود هم پیش ماست

۱۳۸۷ مرداد ۶, یکشنبه

۱۳۸۷ مرداد ۴, جمعه

معرفي وبلاگ به گوگل

معرفی وبلاگ به موتورهای جستجوگر

فهرست شدن مطالب وبلاگ شما در موتورهای جستجوگر در نهایت باعث افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ خواهد شد. در ادامه نحوه معرفی وبلاگ به سه موتور جستجوگر مطرح و محبوب که قابلیت جستجو در محتوای فارسی را دارند شرح داده خواهد شد.


معرفی به جستجوگر گوگل ( Google )
جهت معرفی وبلاگ به جستجوگر گوگل به این آدرس بروید و همانطور که در تصویر نیز پیداست آدرس اینترنتی وبلاگ را در قسمت URL و توضیحی مختصر درباره وبلاگ را به انگلیسی در بخش Comments بنویسید .. لازم به ذکر است که گزینه Comments اختیاری است و میتوانید آنرا پر نکنید. در ادامه کلمه موجود در تصویر را در زیر آن و دربخش مربوطه بنویسید و در نهایت دکمه Add URL را بفشارید تا پیغام مربوط به ارسال موفقیت آمیز آدرس وبلاگ به گوگل نمایش داده شود.

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl


معرفی به جستجوگر یاهو ( Yahoo )
برای معرفی رایگان سایت یا وبلاگ به جستجوگر یاهو لازم است تا یک نام کاربری از یاهو داشته باشید که میتوانید از ایمیل یاهو یا آی دی پیام رسان یاهو( یاهو مسنجر) استفاده کنید. پس از رفتن به آدرس معرفی سایت به جستجوگر یاهو و ورود نام کاربری یاهوی خود و کلمه عبور آن وارد صفحه ای دیگری خواهید شد که میتوانید آدرس وبلاگ خود را ثبت کنید. همانطور که در تصویر می بینید این صفحه دارای دو ورودی است که میبایست در روبروی عبارت Enter the URL for your page آدرس وبلاگ خود را وارد کنید. همچنین گزینه دیگری برای ورود آدرس RSS وبلاگ نیز وجود دارد که البته اختیاری است ولی پر کردن آن به جستجوی بهتر مطالب وبلاگ شما کمک خواهد کرد. پس از ورود آدرس وبلاگ دکمه Submit URL را بفشارید تا صفحه دریافت موفقیت آمیز آدرس وبلاگ شما توسط یاهو نمایش داده شود.

http://submit.search.yahoo.com/free/request



معرفی به جستجوگر( Msn )

معرفی وبلاگ به جستجوگر Msn بخصوص از این جهت که جستجوگری در حال پیشرفت است و احتمالا نقش بیشتری در نسخه های جدید سیستم عامل ویندوز بازی می کند توصیه می شود. برای معرفی وبلاگ به آدرس معرفی سایت جدید به این جستجوگر رفته و همانطور که در تصویر زیر نیز پیداست روبروی عبارت Characters کلمه نوشته شده در تصویر بالای آن و در پایین عبارت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ خود را وارد کنید سپس دکمه Submit URL را بزنید.

http://search.msn.com/docs/submit.aspx?FORM=WSDD2

نکات و موارد مهم

* معرفی کامل و ایندکس مطالب وبلاگ شما توسط موتورهای جستحو بین پانزده روز تا دو ماه پس از معرفی آدرس وبلاگ به طول می انجامد بنابراین برای مشاهده مطالب وبلاگ در نتایج جستجو مدتی زمان لازم است. همچنین میتواند با در جستجوگر گوگل با جستجوی عبارت site:yourblog..blogfa.com از ایندکس شدن و شناخته شدن وبلاگ شما توسط این موتور جستجوگر اطمینان حاصل کنید و در دیگر موتورهای جستجوگر نیز میتوانید مستقیما آدرس وبلاگ خود را وارد کنید.
* برای کسب موقعیت بهتر در موتورهای جستجو بهتر است زمانی اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید که وبلاگ شما حداقل دارای پنج یا ده مطلب باشد . بسیاری از اوقات وبلاگهای بدون محتوا توسط موتورهای جستجو ایندکس نشده و یا از نتایج جستجو حذف می شوند.
* از دوستانتان که دارای وبلاگ یا وب سایت هستند بخواهید که به وبلاگ شما لینک بدهند و شما نیز میتوانید متقابلاً اینکار را برای آنها انجام دهید. تعداد لینک بالاتر به کسب موقعیت بهتر در نتایج موتورهای جستجوگر کمک میکند.
* از معرفی بی دلیل و متعدد وبلاگ خود به موتورهای جستجوگر پرهیز کنید اینکار هیچ کمکی به شما نمی کند. در عین حال اگر پس از ده ماه وبلاگ شما در نتایج جستجو ظاهر نشد میتوانید مجددا اقدام به معرفی وبلاگ خود کنی

عكس مسجد جمكران



۱۳۸۷ تیر ۲۷, پنجشنبه

ولادت

ولادت



منابع مقاله:
تاریخ اسلام، دوانی، علی؛



صفحه: 1



ولادت حضرت علی(علیه السلام)

هنگامی که پیغمبر آینده اسلام به سن سی سالگی رسید، حادثه‏ای بس بزرگ در شهرمکه روی داد که از رجهت‏بی‏نظیر بود، و بیش از هر کس به خاندان آن حضرت مربوط می‏شد. این حادثه بزرگ ولادت علی (علیه السلام) در خانه کعبه بود که گدشته از عموم دانشمندان شیعه، جمعی از علمای منصف عامه نیز آن را اعتراف دارند.

علامه فقید معاصر شیخ آقا بزرگ تهرانی می‏نویسد: «آقا مهدی بن محمد تقی بن ابراهیم نقوی معاصر و متولد در سال 1316 ه ازاحفاد سید دلدار علی هندی دانشمند و فقیه مشهور شیعه در دیار هند، در کتاب «علی و الکعبه‏» که در 44 صفحه چاپ شده است، از 22 کتاب از کتب علمای عامه نقل می‏کند که تصریح کرده‏اند علی (علیه السلام) در کعبه متولد شده است.

و هم می‏گوید: علامه میرزا محمد علی اردوباردی متولد 1312 ه (از علمای بزرگ معاصر درنجف اشرف) کتاب «امیرالمؤمنین و الکعبه‏» در اثبات ولادت حضرت امیر در بیت الحرام را تالیف نموده که در باب خود کتابی ابتکاری است. (1)

علامه امینی به تفصیل پیرامون ولادت علی (علیه السلام) درکعبه بحث نموده و ازجمله از دانشمند عالیقدر عامه حاکم نیشابوری در کتاب «مستدرک صحیحین‏» ج 3 ص 483 نقل می‏کند که گفته است: «اخبار به تواتر رسیده که فاطمه دختر اسد، امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب کرم الله وجهه را در درون کعبه زائید. (2)

و از کنجی شافعی درکتاب «کفایه‏» نقل کرده که از طریق ابن نجار از حاکم نیشابوری روایت نموده که گفته است: «امیر المؤمنین علی بن ابیطالب درمکه در خانه خدا، شب جمعه سیزدهم ماه رجب سی سال گذشته از عام الفیل متولد گردید. نه قبل و نه بعد از وی مولودی در بیت الله الحرام جز او متولد نگردید، و این کرامتی برای آن حضرت بو به خاطر مقام با عظمت او بود.»

به پیروی از وی، احمد بن عبدالرحیم دهلوی مشهوربه «شاه ولی الله‏» پدر عبدالعزیز دهلوی مصنف کتاب «تحقه اثنی عشریه‏» (3) در کتاب «ازالة الخفاء» نوشته‏» نوشته است: «اخبار متواتر است که فاطمه دختر اسد امیرالمؤمنین علی را در درون کعبه زائید. آن حضرت درروز جمعه سیردهم ماه رجب سی سال بعد ار عام الفیل در کعبه متولد گردید، و هیچ کس جز او نه قبل و نه بعد از وی در کعبه متولد نگردید».

شهاب الدین سید محمود الوسی صاحب تفسیر کبیر در کتاب شرح قصیده عینیة عبدالباقی افندی عمری ص 15 در ذیل این بیت قصیده او در مدح مولای متقیان: انت العلی الذی فوق العلی رفعا ببطن مکة عندالبیت اذ وضعا

می‏نویسد: «اینکه امیر کرم الله وجهه در خانه خدا متولد شده، در دنیا امری مشهور، و در کتب فرقین سنی و شیعه ذکر شده است‏».

تا آنجا که می‏گوید: «جز او کرم الله وجهه کسی در خانه خدا متولد نشده و چقدر مناسب است که امام ائمه در محلی که قبله مسلمین است متولد گردد. سبحان من یضع الاشیاء فی مواضعها و هو احکم الحاکمین (4)

در تکمیل سخن نغز شهاب الدین دانشمند و مفسر بزرگ سنی می‏گوئیم جالبتر اینکه امام ائمه مسلمین حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام)، تنها کسی که در خانه خدا «کعبه‏» قبله‏همه مسلمانان جهان متولد شد، سرانجام نیزدرمحراب مسجد کوفه خانه خدا ضربت‏خورد که بر آثرآنبا فرق شکافته به افتخار شهادت نائل گردید. شیعیان جهان نیز این افتخار را یافته‏اند که چنین مولود مبارک و وجود مقدس را امام اول مسلمین و خلیفه بلافصل پیغمبر خاتم (صلی الله علیه و آله) بدانند.

در کعبه شد پدیدار و به محراب شد شهید نازم به حسن مطلع و حسن ختام

وی جلال الدین محمد دوانی فیلسوف مشهور درگذشته سال 908 ه که از مفاخر علمای عامه بوده و فقط در اواخر عمر شیعه شده است، در کتاب فارسی «نور الهدایه فی اثبات الولایه‏» می‏نویسد: «این که جمهور اهل سنت از میان تمام صحابه پیغمبر فقط به علی (علیه السلام) «کرم الله وجهه‏» می‏گویند (یعنی گرامی باد رخسار او) به دو علت است:

یکی این که در میان صحابه تنها علی (علیه السلام) بوده است که قبل ازبلوغ اسلام آورد، و هرگز در مقابل بت نایستاد و کرنش نکرد، و دیگر این که نشته‏اند; زمانی که فاطمه دختر اسد مادر علی (علیه السلام) آبستن به حضرت بود، هرگاه محمد بن عبدالله (صلی الله علیه و آله) درا می‏دید، ناگهان به احترام آن حضرت برمی‏خواست و ادای احترام می‏کرد.

پیغمبر آینده اسلام روزی گفت: ای مادر! تو آبستنی، من راضی نیستم برای من این طور از جا برخیزی، فاطمه گفت: به خدا قسم هرگاه شما را می‏بینم،جنینی که در شکم دارم طوری جابجا می‏شود که مرا ناگزیر می‏سازد از جا بلند شوم!
(5)


کسانی که ناظر بودند با کمال تعجب دیدند ناگهان ضلع بالای حجر الاسود شکست، و فاطمه همسرابوطالب به درون کعبه رفت و شکاف دیوار بهم آمد. (6) موضوع بلافاصله دهن به دهن گشت و به گوش مرد و زن مکه رسید، و همه منتظر بودند ببینند سرانجام آن ماجرای شگفت انگیز چه خواهد بود.

همسر ابوطالب سه روز در خانه کعبه به سر برد. روز چهارم کسانی که پیرامون کعبه گرد آمده بودند دیدند دیوار کعبه از همان جا بار دیگر شکاف برداشت و آن بانوی سرفراز در حالی که نوزاد خود را در آغوش داشت از درون خانه خدا بیرون آمد.

همسر ابوطالب خطاب به حاضران گفت: ای مردم! خداوند مرا به خاطر نوزاد پاک سرشتم بر زنان دیگر برتری داد. زیرا هیچ زنی تا کنون اجازه نداشته است که در خانه خدا وضع حمل کند.

ولی خداوند خانه‏اش را در اختیار من گذاشت تا فرزند خود را در آن جایگاه مقدس بزایم (7) سپس به خانه آمد. پیغمبر آینده اسلام که از ماجرا اطلاع یافته بود، در خانه ابوطالب بود. نوزاد تا آن لحظه چشم باز نکرده بود. نخستین باری که چشم گشود، لحظه‏ای بود که پیغمبر ضمن تبریک به زن عمویش نوزاد را از آغوش او گرفت و اولین نگاه نوزاد هم به روی محمد (صلی الله علیه و آله) بود.

پیغمبر صورت نوزاد را بوسید و نام او را «علی‏» گذارد، و به عمو و زن عمویش مژده داد که نوزاد، آینده‏ای بس درخشان دارد.

به گفته شاعر: صدف آسا جهان آفرینش درخشان گوهری والا گهر زاد ز بعد قرنها گیتی هنر کرد که اینسان قهرمانی باهنر زاد پدرها بعد از این هرگز نبینند که دیگر مادری اینسان پسر زاد فری بر مادر نیکو سرشتش غزال ماده گوئی شیر نر زاد

پی‏نوشتها:

1- (الذریعه الی تصانیف الشیعه ج 2 ص 352)

2- (وقد تواتر الاخبار ان فاطمة بنت اسد ولدت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب کرم الله وجهه فی جوف الکعبه.)

3- (تحفه اثنی عشریه کتابی بزرگ در در شیعه است، و هموطن او سید عالیقدر میر حامد حسین نیشابوری هندی کتاب باعظمت «عقبات الانوار» را در رد آن نوشت.)

4- (الغدیر ج 6 ص 22)

5- (کتاب نور الهدایه جلال الدین به ضمیمه شرح زندگانیاو تالیف نویسنده‏این سطور به طبع رسیده است. به آنجا مراجعه شود.)

6- (این نقطه تا این اواخر در دیوار کعبه مشخص بود. بیشتر زائران شیعه هنگام طواف خانه کعبه چون به آن نقطه می‏رسند که هنوز هم علامتی دارد آن را می‏بوسند.)

7- (راجع به ولادت علی علیه السلام درکعبه و خانه خدا گذشته از «الغدیر» به کتب یاد شده متن هم مراجعه شود، و چه خوبست که یکی از دانشمندان، آنها را در کتابی به فارسی و عربی منتشر سازد.)منبع:www.hawza.net

۱۳۸۷ تیر ۲۶, چهارشنبه

امام علي عليه السلام


حضرت محمد صلي الله عليه وآله فرمود:
علي عليه السلام ستون دين است.

منبع:منتخب ميزان الحكمه

۱۳۸۷ تیر ۲۲, شنبه

تولد حضرت علی علیه السلام

معرفی اجمالی امام علی علیه السلام

حضرت امیرالمومنین علیه السلام امام اول شیعیان در روز جمعه 13رجب سال30عام الفیل درون خانه کعبه متولد شد(وجزاوکسی درتاریخ بشریت چنین امتیازی ندارد)ودرصبحدم روز دوشنبه 21رمضان 40هجری در کوفه شهید شد.مرقد منورش درنجف وعمر مبارکش63سالپدر بزرگوارش ابوطالب سرپرست وحامی جان نثار پیامبر ومادرش فاطمه بنت اسد.او به تعبیر مورخین اولین هاشمی است که از دوهاشمی متولدشده است درلیله المبیت باخوابیدن به جای پیامبر وفداکردن خود موجب نجات پیامبرشدوصداقت وتسلیم بی نظیرش اورا به مقام برادری رسول الله صلی الله علیه وآله ممتاز نمود.
ذولفقارش لبخند شادی وپیروزی را در لحظالت حساس برلبان پیامبر ویارانش می نشاند.ودرایت وتقوای بی انتهایش دوست ودشمن رابه ستایش واداشت.پس از پیامبر با اعتراف همگان به حقانیت او مدت 25سال خانه نشین شدودر5سال حکومتش نیز ناکثین وقاسطین ومارقین لحظه ای اورا به حال خود وا نگذاشتند.
مقدمه:
امام سجاد علیه السلام فرمود:
الا وان ابغض الناس من یقتدی بسنه امام ولایقتدی باعماله
هشدار که منفورترین مردم نزدپروردگار کسی است که شیوه امامی راپیروی کند ولی از سیره عملی اوپیروی نکند.برای بیان چگونه بودن نیاز به الگو داریم ونقش الگو درتربیت چنان روشن است که نیازی به بیان وتوضیح نیست.
آنجه دراین الگوگیری واسوه یابی وتاسی به اخلاق اولیاء الهی کار ساز است آشنایی باجزییات صفات ورفتار آنان نه کلیات.وسیرهنمونه های رفتاری پیامبر وامامان بصورت ریزوجزیی آمده است که آشنایی با آنها بسیار سودمند است وگامی جهت خودسازی وتعالی بخشیدن به جامعه است.
رسول خدا صلی الله علیه وآله وامامان معصوم علیهم السلام اسوه بشریت اند وتبعیت عملی ازآنان رهنمون کماجویان است.
پیامبراکرم صلی الله علیه وآله فرمود:
ادبنی ربی فاحسن تادیبی

خداوند مرا تادیب نموده وادبم را نیکو ساخته است.
ویژگی سیره معصومین دراین است که مورد پسند وقبول پرورگاراست وبااطمینان می توان ازآن پیروی کرد.
از میان انبوه روایات مربوط به سیره امام علی علیه السلام به گزینش پرداخته ایموازآن بوستان با صفا ودل انگیز دسته گلی چیده وارمغان آورده ایمباشدکه مطالعه آن چشم دلمان را روشنترسازد ورفتار آن ولی الله اعظم الگوی زیستن ما شودورشته جانمان به عشق علوی پیوسته ئتر گرددتاازاین راه به آن مدار حق وعدالت نزدیکتر شویم.که درفرصت های بعدی احادیث سیره امام علی علیه السلام را دنبال خواهیم نمود.
منبع:www.hawzah.net/per/vigenam/13rajab/5-2.html است.




سلیمانی پور

http://weblogcity.blogspot.com

13 رجب

به نام خدا
پیشاپیش فرا رسیدن سیزده رجب ومیلاد امیرمومنان علی علیه السلام را تبریک عرض می نمایم.
آن عملی را که خدا طالب است حب علی ابن ابی طالب است

۱۳۸۷ تیر ۲۱, جمعه

يامهدي فاطمه ادركني

گفتند خلايق كه تويي يوسف ثاني چون نيك بديدم به حقيقت به ازآني